dilluns, 27 de juny del 2016

Escapada a Cinque Terre


Avui us parlo del Parc Nazionalle de Cinque Terre, situat en una part costera del mar de Liguria (Itàlia) prop de La Spezia. 

És una zona de gran bellesa.

Ho formen cinc pobles: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore, i també Porto Venere i les Illes Palmaries, totes elles declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Riomaggiore des del ferri.
Es tracta de continuats penya-segats on l'home ha sabut adaptar-se al relleu abrupte i conviure en una terra trencada i banyada per la Mediterrània. Abans la seva economia ho donava el mar i l'agricultura, però avui viu sobretot del turisme, sense devaluar el seu paisatge.

Un dels punts més importants per que sigui espectacular, és que no arriba el turisme rodat. L’única forma d’arribar a tots els pobles és en tren o mitjançant un ferri que connecta les illes, excepte a Corniglia, que es troba situada sobre un promontori d'uns cent metres. 


Els colors de les cases acoblades, 
caminar pels carrerons entrecreuats, i el seu paisatge.

L’interès de visitar aquesta zona, apart de veure els colors de les seves compactes cases, acoblades les unes a les altres, és gaudir caminant pels  carrerons entrecreuats, i prendre un bon àpat de peix... Recomano fer una mica d'exericici caminant pels senders travessant vinyes i cítrics, les panoràmiques són excel·lents. 

Per poder visitar-ho tot, es precisen dos o tres dies i us brindem  l’oportunitat d’apuntar-vos a  

Escapada de grup reduït amb guia acompanyant.
Única sortida 15 de Setembre 2016.

Per més informació, visiteu la nostra web




Claudi
Viatges Fent Camí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada