dimecres, 8 de juny del 2016

Eslovènia, la joia per descobrir.

Avui parlo d’Eslovènia, país que forma part de la Unió Europea des del 2004, limita amb Itàlia, Croàcia, Hongria, Àustria i amb un petit litoral banyat pel mar Adriàtic.

És molt desconeguda per nosaltres, dons quan parlem del Centre d’Europa només es pensa en Suïssa o Àustria, i és que Eslovènia continua sent:

Una destinació minoritària

A l'arribar ens trobem, un país no gaire gran, amb 2 milions de  població on la seva gent té l’esperit amable i molt hospitalària. Conserva una gran quantitat de meravelles per veure i que ens sorprendran.  I un país molt segur que ens permet moure'ns amb plena llibertat.  


Amb abundant natura i  uns racons trets dels comptes de fades.

Llac de Bled (Eslovènia)
El país gairebé té la meitat del país cobert per frondosos boscos, a més d’imponents muntanyes (Alps), rius verd maragda, llacs i coves impressionants on en una d'elles es visita amb trenet. Però també la seva coqueta capital, Ljubljiana, on el seu nucli antic, al no tenir turisme rodat, ens deixa passejar pels carrerons i observar els edificis amb tota tranquil·litat. Té 46 km de costa mediterrània, situada a la Istria Eslovena


Eslovènia a més, té els preus una mica més econòmics del centre d'Europa i la seva climatologia ens donarà un descans i ens alleujarà les nostres temperatures en ple mes d'agost.  

És una bona opció per descobrir i us brindem  l’oportunitat d’apuntar-vos al:


Circuit de grup reduït amb guia acompanyant. 
Única sortida 13 d'Agost 2016.



La sortida és garantida i queden poques places.  Per més informació, visiteu la nostra web   fentcami.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada