dilluns, 6 de juny de 2016

Viatjar amb comoditatTinc 58 anys i des de jove, els viatges han estat la meva veritable passió. Llavors, no existia tanta oferta en el transport: algun que altre destí en avió amb les tarifes de cap de setmana, que eren més econòmiques, o en butaques de vaixell cap a les Illes Balears o en tren amb aquells seients durs o d'escai... 

De sempre, els viatges m'han apassionat.

No m'importava anar amb el "Transalpino", amb la motxilla, havent de canviar en moltes estacions i anar pagant suplement segons el tipus de tren que volies agafar. D'allotjament, a vegades anava amb tendes de campanya o en els albergs, en aquelles enormes habitacions de no sé quants llits i dutxes multitudinàries. També algunes vegades, a l'aeroport o estació de tren. L'important era viatjar, conèixer, veure i sentir les diferents cultures i costums de cada racó on he arribat. 

Actualment amb les companyies de baix cost, han fet que el viatge sigui molt més ràpid i més còmode... Els Albergs, tampoc són com avanç... han millorat les seves instal·lacions, considerablement. Els hotels cada vegada són millors i s'estàn obrint en diversos llocs, incloent en zones industrials o a les afores de les ciutats, fent que hi hagi més competència de preus. 

En anar passant els anys, he anat canviant el meu estil de viatge, busco la comoditat, doncs al no disposar de mes dies, tinc la necessitat de perdre el menor temps possible, i això comporta un ampli estudi de la destinació que vull anar, amb els llocs que no vull perdre'm.


Tended Lodge en Llac Manyara (Tanzània)

Viatjar amb comoditat no indica luxe, sinó no perdre temps.

Ara viatjo amb tot planificat i amb totes les reserves fetes. Per això, cal tenir un bon assessorament abans de sortir, i et donem totes les respostes als teus dubtes i t'ajudem a planificar el teu viatge.

El viatge és una aventura, on a vegades apareixen situacions inesperades que ens posen a prova, que hem de solvertar en marxa. Per això cal tenir calma, estudiar totes les opcions i  prendre la millor alternativa.  Desprès continuar el viatge amb bona cara i bon rotllo.


Claudi 
Viatges Fent Camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada