dimarts, 26 de juliol del 2016

Escapades amb “Petit Comitè”


Sortides amb grup reduït i amb guia acompanyant.
Les destinacions són diferents a les que trobem en el mercat, dons anem a llocs que tenen un encant especial i es  sabut que cada lloc i moment és irrepetible. 

A cada itinerari que us proposem volem que gaudiu, sentiu i visqueu el viatge... caminant o amb transport públic. Us portarem als llocs imprescindibles i coneguts i també aquells racons que a vegades passen desapercebuts i que solen deixar-nos un bon record.

Si hagués de dir quines són les millores:
Llac Todos los Santos - Xile
  1. Anar d’aquesta forma  l’ambient que es forma és molt familiar.
  2. Volem la participació de cada client, d’aquesta forma cada visita és diferent.
  3. Viatjar amb comoditat, treballem per que cada client només gaudeixi del viatge.
  4. No ens agrada perdre temps. El transport busquem el vol més còmode (millor si són directes, però si no el que té menys hores de connexió. Els trasllats privats, per a no tenir que anar fent parades a cada hotel.
  5. Els hotels no busquem estrelles: han de tenir un impecable servei, neteja i situació: cèntrics o estratègics (luxe quan és imprescindible).
  6. Les visites o excursions amb guies locals, aquestes les posem quan es precisa una amplia informació.  No obstant estem en contra dels city tours on en una visita de 4 hores hi ha una per a compres.
  7. A l’acompanyar-vos tenim des de l’esmorzar fins al vespre, temps on podem visitar, prendre un cafè o una cervesa o si voleu fer alguna compra de pas... estem a la vostra disposició.
A partir del 1 de Setembre, cada setmana hi haurà una sortida.  Per més informació, visiteu la nostra web
fentcami.cat





Claudi

Viatges Fent Camí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada