dijous, 27 d’octubre del 2016

2017 Gran programació a Islàndia

Islàndia, és una terra jove, encara formant-se. Els volcans, les glaceres, les colades de lava, els penya-segats i les cascades, formen en una confrontació única amb els elements: el vent, la llum, l'aire transparent, els espais immensos, una inspiració per artistes i fotògrafs.

Ofereix una gran diversitat d’excursions. Algunes cobreixen gran part del territori i altres una regió determinada.

Diferents rutes en Fly & Drive, circuits i amb grup reduït en privat.


Dyrholaey

La regió del Sud, d’abril fins al octubre
Sedueixen les impressionants cascades, els guèisers i els volcans. Però també la història del país i la seva cultura, sent un dels llocs més famosos el Parc Nacional Pingvellir on els islandesos van fundar el seu parlament en l'any 930 i van celebrar les seves assemblees anuals fins el 1798.    

Strokkur Geysir





La Regió de l’Oest, de maig fins a setembre
Aquí es palpa la història geològica reflectint una diversitat paisatgística, amb tota classe de volcans i geotèrmia, des de fonts d'aigua mineral fins al guèiser més cabalós d'Europa, el Deildartunguhver.  Les forces que van demolint la terra, els rius i les glaceres, donen el paisatge dels fiords de l'oest, com el Breiðafjörður, paradís dels ornitòlegs.


Austurland

La Regió de l’Est, d’abril fins al octubre
Sorprèn al visitant per la varietat i els contrastos del paisatge. Aquí es troben des de impressionants fiords llargs i estrets fins a simpàtics i tranquils pobles pesquers, des fèrtils i boscosos valls fins fenòmens geològics únics.




Húsavík
La Regió del Nord, de maig fins a setembre
Aquí regna la pau i la tranquil·litat amb una peculiar naturalesa. A l'oest es troba un paisatge de contorns suaus, travessat per rius de salmons. En el  fiord d'Eyjafjörður hi ha vertiginosos penya-segats.  A l'est les laves recents i falles evidencien una terra en creació com el paratge de Ásbyrgi i l'impressionant canó de Jökulsá. La comarca del llac Mývatn, famosa per la seva fauna aviària i bellesa paisatgística. A les costes s’albiren les foques i ramats de balenes.  



Aurores Boreals

Pels caçadors d’Aurores Boreals, tenim un circuit pels dies 9 de Febrer i 9 de Març, garantida amb 4 persones. 6 dies /5 nits.










Anar en Fly & Drive a l'estiu, tenim els allotjaments, 

 feu la reserva el més aviat possible, per obtenir plaça assegurada.

 Islàndia està de moda.


Claudi
Viatges Fent Camí

Fotografies cedides per  visiticeland

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada